Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیا الحسینی گفت: ما حدود ۲ و نیم میلیارد مکعب آب سطحی و زیر زمینی داریم که در بخش‌های مختلف استان از جمله کشاورزی، صنعت، شرب، محیط زیست و گردشگری استفاده می‌شود.

او گفت:حدود ۸۰ درصد از این میزان آب، در بخش کشاورزی می‌شود.

به گفته کیا الحسینی، ۲۷۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان آبی و مابقی دیم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی گلستان گفت: تاکنون نزدیک به ۸۰ هزار هکتار از اراضی استان مجهز به انواع سیستم‌های آبیاری تحت فشار شده است.

او گفت: از این میزان ۱۱ هزار هکتار مجهز به سیستم قطره‌ای و تیپ، ۵۳ هزار هکتار مجهز به ماشین‌های آبیاری و ۱۰ هزار هکتار نیز مجهز به سیستم کم فشار و انتقال با لوله شده است.

کیا الحسینی گفت:در مجموع ۲۵ درصد از اراضی کشاورزی استان به انواع سیستم‌های آبیاری تحت فشار مجهز شده است و در تلاش هستیم این میزان را در افق ۱۴۰۴ افزایش دهیم.

او در مورد تسهیلات بلاعوض برای کشاورزانی که قصد استفاده ازسیستم‌های تحت فشار را دارند گفت: هنوز ابلاغیه امسال اعلام نشده است، اما بر اساس ابلاغیه سال گذشته، برای هر هکتار به کشاورزان برای استفاده از روش کم فشارو انتقال آب با لوله ۱۵ میلیون تومان بلاعوض پرداخت می‌شود.

کیا الحسینی گفت:همچنین برای سیستم کلاسیک که راندمان ۷۵ درصدی دارند ۳۰ میلیون تومان بلاعوض، ماشین‌های آبیاری ۳۵ میلیون تومان و برای سیستم قطره‌ای ۴۰ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض پرداخت می‌شود.

او گفت: برای اجرای سیستم آبیاری قطره ای، برای کشاورز در هر هکتار ۶۰ میلیون هزینه در بر دارد که ۴۰ میلیون وام بلاعوض داده می‌شود و مابقی به عهده کشاورز است.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اراضی کشاورزی آبیاری تحت فشار آبیاری قطره ای میلیون تومان هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۲۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با اتخاذ سیاست‌های راهبردی، کشت مکانیزه در ۴۷ هزار و ۷۵۶ هکتار از اراضی شالیزار‌ی انجام شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، بابک مومنی رییس گفت: تاکنون 190 هزار و 860 هکتار از اراضی شالیزاری مازندران شخم و شیار شد و 183 هزار و 515 هزار هکتار هم خزانه گیری شده است. 

وی با بیان اینکه تاکنون کشت برنج در 67 هزار و 271 هکتار مزارع شالیزاری استان  انجام شده است، تصریح کرد: 47 هزار و 756 هکتار از اراضی شالیزار‌ی به صورت مکانیزه کشت شده و مابقی به روش سنتی زیر کشت و کار رفت.

وی افزود: 60 هزار و 755 هکتار از مزارع شالیزاری زیر کشت ارقام محلی است و 6 هزار و 516 هکتار نیز به کشت ارقام پرمحصول اختصاص دارد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: تاکنون 290 تن بذر برنج و 24 هزار و 876 تن کود کشاورزی میان شالیکاران توزیع شده و 158 مورد آزمون خاک انجام شده است.

 مومنی خاطرنشان کرد: 178 بانک نشاء برنج در استان هم در حال فعالیت است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: میزان ذخیره آب سد‌های استان 256 میلیون مترمکعب و ذخیره آب در آببندان‌ها 340 میلیون مترمکعب است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم