Web Analytics Made Easy - Statcounter

فناوران پارک علم و فناوری گلستان با ارائه طرح علمی اختراعی خود با عنوان «آتل و اسپیلینت ارتوپدی هوشمند» در جشنواره جهانی اختراعات، موفق به کسب مدال برنز شدند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جشنواره جهانی اختراعات که همه ساله تحت حمایت فدراسیون بین‌المللی مخترعین جهان (ifia) برگزار می‌شود، قراره بود امسال نیز به صورت حضوری در کشور رومانی برگزار شود که در پی شیوع بیماری کرونا با حضور ۲۹ کشور جهان به صورت مجازی و به میزبانی کشور مراکش از تاریخ ۸ لغایت ۱۲ سپتامبر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اختراع مشتاق ایری، مدیرعامل شرکت «فناوری‌های نوین ماکان راسپینا»، با عنوان smart orthopedic spilint (آتل و اسپیلینت ارتوپدی هوشمند)، سیستم هوشمند پزشکی است که برای ثابت نگه‌داشتن اندام‌های آسیب‌دیده از جمله شکستگی استخوان‌های دست و پا استفاده می‌شود.

این سیستم به وسیله پایه‌های مگنتی متحرک خود قابلیت تنظیم خودکار حجم آتل نسبت به حجم اندام آسیب‌دیده را ایجاد کرده تا فشار محیطی (کانتر فورس) وارد بر اندام قابل کنترل باشد و عوارض گچ‌های فایبرگلاس از جمله کبودی، سوزن‌سوزن شدن و به‌ویژه سندروم کمپارتمان را برطرف سازد و عملکرد خوبی برای بهبود اسپرین و استرین عضلات داشته باشد؛ این اسپیلینت ارتوپدی با قابلیت ماساژ ویبره باعث بهبود جریان خون و تخلیه اسپاسم عضلات می‌شود.

همچنین این سیستم به‌وسیله یک صفحه نمایشگر لمسی امکان تنظیمات فشار، دما و تایم ماساژ ویبره به‌صورت دستی را فراهم ساخته و همچنین با کمک یک نرم‌افزار قابل نصب بر روی سیستم عامل‌های android و ios امکان کنترل از راه دور پارامتر‌های تحت کنترل را فراهم می‌سازد.

این آتل و اسپیلینت در دو حالت soft و hard طراحی شده که جنس بیرونی نمونه hard از پلی‌کربنات‌سخت تقویت شده با نانو لوله‌های کربن و نمونه soft از روکش چرم و پارچه نئوپرن بوده و در قسمت داخلی هر دوی آن مموری فوم یا فوم فیسکوز الاستیک تعبیه شده است.

از مهم‌ترین مزایای دیگر این اختراع می‌توان به قابلیت تنظیم خودکار دمای داخل آتل و اسپیلینت، قابلیت تنظیم خودکار زاویه‌های متفاوت با یک آتل، قابلیت برقراری تماس صوتی و تصویری، قابلیت استفاده چندباره و قابلیت هشدار در هنگام برخورد با موانع اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پارک علم و فناوری گلستان جشنواره جهانی اختراعات ایده فناورانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۵۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخشش فرنگی‌کاران نوجوان خوزستانی در مسابقات بین‌المللی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، رقابت‌های کشتی فرنگی بین المللی نوجوانان (جام صفوی) روز گذشته (دوشنبه) به میزبانی شهرستان اردبیل به پایان رسید که ملی‌پوشان خوزستانی به ۴ مدال طلا، یک نقره و ۵ برنز رسیدند.

در وزن ۴۸ کیلوگرم آرمین شمسی پور، در وزن ۵۱ کیلوگرم ابوالفضل کرمی یگائی، در وزن ۸۰ کیلوکرم عمادرضا محسن نژاد و در وزن ۱۱۰ کیلوگرم ایوب حسینوند قاسمی صاحب مدال طلا شدند و در وزن ۵۱ کیلوگرم کیارش احمدی نشان نقره را ازآن خود کرد.

همچنین در وزن ۶۰ کیلوگرم مصطفی حسینوند، در وزن ۶۵ کیلوگرم محمدمهدی آمون، در وزن ۷۱ کیلوگرم پوریا حسن زاده، در وزن ۹۲ کیلوگرم امیرارسلان محمدی و در وزن ۱۱۰ کیلوگرم یزدان دل روز به نشان برنز دست پیدا کردند. در وزن ۴۵ کیلوگرم نیز امیرمحمد حاجی وند به مقام پنجم رسید.

دیگر خبرها

  • محمد نخودی اردوی تیم ملی کشتی را ترک کرد
  • ۴ مدال خوش‌رنگ سهم کشتی‌گیران نونهال کهگیلویه و بویراحمدی در مسابقات قهرمانی کشور
  • نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد
  • لرستان مقام سوم مسابقات کشتی فرنگی نونهالان کشور را از آن خود کرد
  • درخشش فرنگی‌کاران نوجوان خوزستانی در مسابقات بین‌المللی
  • آپشن جدید خودرو‌های آمریکا
  • آیا می توان گیاهان را به صورت خودکار آبیاری کرد؟
  • آپشن جدید خودروهای آمریکا
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است