Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-02@04:41:54 GMT

 سیستم تصفیه فاضلاب بیمارستانی ساخته شد

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۵۶۱۵۱

 سیستم تصفیه فاضلاب بیمارستانی ساخته شد

سیستم تصفیه فاضلاب بیمارستانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر طراحی و ساخته شد و افتخاری دیگر برای این دانشگاه رقم خورد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شوشتر با طراحی، ساخت، نصب و بهره‌برداری از پكيج تصفيه فاضلاب بيمارستان گلستان اهواز، افتخاری ديگر از طرف مركز تحقيقات آب و محيط زيست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر رقم خورد و اکنون مجهزترین سیستم تصفیه و بی‌خطرسازی فاضلاب بیمارستانی کشور در مرکز آموزشی درمانی گلستان اهواز فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی گلستان اهواز گفت: «بیمارستان گلستان اهواز به‌عنوان بزرگ‌ترین و پرمراجعه‌ترین مرکز درمانی در جنوب غرب کشور، از سال گذشته به سیستم فوق‌پیشرفته و بیولوژیکی تصفیه فاضلاب به روش لجن فعال با هوادهی گسترده(EAAS) و قابلیت ارتقا به (MBBR) Moving Bed Biological Reactor با ظرفیت روزانه بیش از ۴۰۰ متر مکعب مجهز شد که قادر است حذف انواع باکتری‌ها و عوامل بیماری‌زای موجود در فاضلاب با راندمان ۹۹/۹۹ درصد انجام دهد و این امر تحسین مقامات استانی، محیط زیست و مقامات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را به‌دنبال داشته است.»

میثم معزی افزود: «با بهره‌گیری از سیستم جدید به ارزشی حدود ۱۰ میلیارد ریال، اکنون نه تنها هیچ‌گونه پسابی از بیمارستان گلستان اهواز به رودخانه کارون ریخته نمی‌شود؛ بلکه پس از انجام مراحل پیشرفته‌ بی‌خطرسازی برای تصفیه با رعایت تمام استانداردهای زیست‌محیطی، مجدداً وارد شبکه‌ فاضلاب شهری در جنوب غرب اهواز (تصفیه‌خانه چنیبه) می‌‌شود که پرداخت ماهانه‌ آبونمان حق دفع فاضلاب پیش‌تصفیه به فاضلاب شهری در قبوض آب این مرکز، گواهی بر این مدعاست.»

وی گفت: «به‌زودی و با استفاده از فیلترهای مخصوص شنی از پساب تصفیه شده برای آبیاری فضای سبز استفاده خواهد شد که به‌ویژه در شرایط خشکسالی و کم‌آبی کشور بسیار مفید و کارآمد خواهد بود.»

رئیس بیمارستان گلستان اهواز تصریح کرد: «امید آن می‌رود که در مراحل بعدی از خروجی این تصفیه‌خانه برای پرورش ماهیان تزئینی به‌منظور نگهداری در اکواریوم‌های بزرگ در محیط بیمارستان و با هدف روحیه‌بخشی به بیماران و مراجعان استفاده شود.»

معزی افزود: «با در نظر گرفتن ماهیت خدماتی بیمارستان گلستان اهواز و عواید مالی ناچیز این مرکز و خرید و نصب تجهیزات و دستگاه تصفیه‌ پیشرفته‌ فاضلاب و راه‌اندازی سایت چند مرحله‌ای امحا و بی‌خطرسازی پسماندها، اکنون ایمن‌سازی پسماندهای بیمارستانی جزو فعالیت‌های روزمره در این مرکز است.»

این مسئول گفت: «اکنون ۶ نیروی مختص سیستم مدیریت پسماند، شامل سه کارشناس بهداشت محیط و سه اپراتور و کارگر مشغول انجام وظیفه بر روی سیستم پیشرفته‌ تصفیه‌ فاضلاب و چهار دستگاه امحای زباله هستند.

وی خاطرنشان کرد: «برخی شرکت‌های بزرگ نفت و گاز و کارخانجات متعدد تولید فلزات که به‌عنوان غول‌های درآمدزایی منطقه و استان به‌‌رغم اثرات زیانبار فراوانی که بر محیط زیست و به‌ویژه هوای شهرهای میزبان خود دارند، جدیت و انگیزۀ لازم را در این زمینه از خود نشان نمی‌دهند؛ اما خرسندیم که با تلاش‌هایی صورت گرفته، بیمارستان گلستان بین حدود ٢٠ بیمارستان شهر اهواز در امر مدیریت و دفع پسماند با چهار دستگاه فعال بی‌خطرسازی پسماندهای بیمارستانی، خود را به‌عنوان یک واحد پیشرو و الگو نشان داده است و امیدواریم با استمرار این پویش به‌زودی شاهد دریافت عنوان واحد خدماتی سبز برای بیمارستان بزرگ گلستان اهواز باشیم.»

انتهای پیام/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر تصفیه فاضلاب بیمارستانی تصفيه فاضلاب بيمارستان گلستان اهواز بیمارستان گلستان اهواز بی خطرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۶۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه زمان آغاز فعالیت‌های پروژه روستایی را از تیرماه سال ۱۴۰۱ در دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی (ع) در حال انجام است. وخدماتی که در دو سال گذشته در حوزه محرومیت‌زدایی انجام شده معادل اقدامات ۱۵ سال گذشته است.
داودی با اشاره به اینکه دو پروژه آبرسانی مجتمع امام علی (ع) یک و دو برای شهرستان کرمانشاه در حال اجرا است گفت: وی با اشاره به اینکه آبرسانی به ۳۲۵ روستا در استان آماده افتتاح و بهره‌برداری است

وی افزود: از این تعداد ۲۱۰ روستا در قرارگاه محرومیت‌زدایی توسط سپاه و ۱۱۵ روستا در قالب پروژه ملی و روستایی اجرا شده که طی یک یا دو ماه آینده افتتاح می‌شوند.

وی گفت: در حوزه آبرسانی روستایی تاکنون ۶۲۵ کیلومتر لوله گذاری و ۱۵۳ باب مخزن، ۴۹ باب ایستگاه پمپاژ احداث و ۴۶ چاه حفر شده و در مجموع ۴۵ هزار نفر از آب شرب بهره‌مند خواهند شد.

داودی با اشاره به اینکه دو پروژه آبرسانی مجتمع امام علی (ع) یک و دو برای شهرستان کرمانشاه در حال اجرا است افزود: پروژه مجتمع امام علی (ع) یک، یک حلقه چاه عمیق حفر، ۲۱ باب مخزن و پنج باب ایستگاه پمپاژ احداث و ۸۰ کیلومتر لوله گذاری انجام شده است.

وی با بیان اینکه با افتتاح این پروژه بیش از ۲۰۰۰ هم استانی از آب شرب پایدار بهره‌مند خواهند شد گفت: این روستاییان هیچ نوع دسترسی به آب آشامیدنی نداشتند و تاکنون آبرسانی سیار داشته یا از چشمه‌های محلی غیربهداشتی استفاده کرده‌اند و اکنون برای نخستین بار از آب سالم و شبکه آب و خطوط انتقال منتفع می‌شوند.
داودی با بیان اینکه این روستا‌ها آخرین روستا‌های شهرستان کرمانشاه منتهی به شهرستان اسلام‌آباد غرب هستند افزود: از ۱۸ روستای مذکور هشت روستا امروز از آب شرب بهره‌مند شدند و آبرسانی به ۱۰ روستای دیگر نیز تا پایان اردیبهشت افتتاح خواهد شد؛ که با افتتاح این طرح‌ها بیش از دوهزار هم استانی برای نخستین بار از آب سالم و شبکه آب شرب پایدار بهره‌مند شدند؛ که هیچ نوع دسترسی به آب آشامیدنی نداشتند و آبرسانی سیار یا از چشمه‌های محلی غیربهداشتی استفاده کرده‌اند.
وی مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب کرمانشاه ۱۴۰۴ وارد مدار می‌شود گفت: که در واقع یکی از پروژه‌های مهم و مطالبات جدی این کلانشهر محسوب می‌شود که از نظر مسائل بهداشتی، زیست محیطی و صنعتی بسیار اثرگذار خواهد بود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: تصفیه فاضلاب ۳۲۴ هزار نفر از جمعیت شهر کرمانشاه در مدول شمالی این تصفیه خانه در حال انجام است و نیاز کرمانشاه این است که دو تصفیه خانه ۴۰۰ هزار نفری نیز ساخته شود.
وی عنوان کرد: اکنون مدول دو تصفیه خانه فاضلاب با ظرفیت ۴۰۰ هزار نفر در حال ساخت است و آخرین تکنولوژی‌های جهان در حوزه تصفیه فاضلاب با بالاترین امکانات در آن استفاده خواهد شد.
داودی با اشاره به اینکه ظرفیت این تصفیه‌خانه ۶۷ هزار مترمکعب در شبانه‌روز است و بخش‌هایی از کرمانشاه را تحت پوشش قرار می‌دهد گفت: ساخت این تصفیه خانه در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ شروع شده و با توجه به اینکه مصوبه سفر رئیس جمهور بوده و اعتباری به آن تخصیص داده شده اکنون ۲۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

دیگر خبرها

  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • آزادسازی آب شرب از صنایع آذربایجان شرقی
  • حمایت آبفای کشور از پروژه های اولویت دار ایلام در حوزه آبرسانی
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • ۵ مصدوم در پی انحراف از جاده خودرو در محور آبادان به اهواز
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • عملکرد فیلتر ممبران در دستگاه تصفیه آب
  • بنی گانتز مجروح شد/عمل جراحی در بیمارستانی در تل آویو