Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهادکشاورزی گلستان گفت: حدود ۶۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به سیستم‌های نوین آبیاری تجهیز شده است. ۲۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۴ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، مختار مهاجر ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: بخش زیادی از بارش‌هایی که اواخر سال قبل و امسال رخ داد، از دسترس خارج شد و اثرات چندانی در سفره‌های زیرزمینی استان نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر رعایت الگوی کشت از سوی کشاورزان گفت: سطح سفره‌های آب زیرزمینی در استان 24 متر کاهش یافته است. به عبارتی دیگر باید 700 تا 800 میلیون مترمکعب آب ذخیره‌سازی کنیم تا اضافه برداشت‌های سال‌های قبل جبران شود.

رئیس جهادکشاورزی استان با اشاره به تجهیز 60 هزار هکتار از اراضی کشاورزی به سیستم‌های نوین آبیاری افزود: با توجه به محدودیت منابع آبی آبیاری تحت فشار، خشکه‌کاری برنج و حذف محصولات با نیازآبی بالا از تناوب کشت امری ضروری است.

همدان جز 3 استان پیشرو کشور در سامانه آبیاری نوین است6000 هکتار اراضی کشاورزی استان بوشهر به آبیاری نوین مجهز می‌شودبوشهر| 9 هزار هکتار اراضی کشاورزی دشتی به سیستم آبیاری نوین مجهز شد

وی یادآور شد: هرچند امسال در برداشت از سفره‌های کم عمق مشکل نداریم اما سال گذشته حداقل 60 درصد این چاه‌ها خشک شده بود.

مهاجر کشت سه تا چهاربرابری برنج در اراضی کشاورزی استان را فاجعه بار خواند و گفت: سطح زیرکشت برنج  در استان حداکثر تا 30 هزارهکتار است اما کشت این محصول چندبرابر بیشتر انجام می‌شود.

وی بیان داشت: حدود 12 هزار هکتار سبزی و صیفی و محصولات آب‌بَر در استان کشت می‎شود که اگر به سمت کشت‌های گلخانه‌ای برویم میزان مصرف آب به شدت کاهش خواهدیافت.

انتهای پیام/ ز

R41471/P/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۳۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان

سرپرست فرمانداری کاشان ضمن اشاره به فرا رسیدن ایام گل و گلاب در کاشان گفت: ۶۰۰ هکتار از اراضی کاشان به کشت گل‌محمدی اختصاص دارد. - اخبار استانها -

حمیدرضا محمدی فشارکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به فرا رسیدن ایام گل و گلاب در منطقه کاشان اظهار داشت: با فرا رسیدن این ایام عطر خوش گل محمدی در این منطقه پیچیده است.

وی با بیان اینکه 2 هزار و 600 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشان تحت کشت گل محمدی است، افزود: حدود 10هزار تن از باغات گل برداشت می‌شود و در این راستا 26 واحد صنعتی و دو هزار واحد سنتی مشغول به گلابگیری هستند.

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان کاشان با بیان اینکه صنعت گل و گلاب 10هزار اشتغال را در سال به خود اختصاص داده است، ابراز داشت: واحدهای صنعتی و سنتی آمادگی برداشت 25 هزار تن گل و تولید 45 هزار تن گلاب را دارند.

وی گفت: از میزان حضور گردشگران در ایام گل و گلاب در اردیبهشت و خرداد باید گفت که بیش از 2 میلیون گردشگر در کاشان ویژه این ایام حضور پیدا می‌کنند و سال‌های گذشته همین میزان گردشگر را کاشان پذیرایی کرد.

وجود 33 هکتار سطح زیر کشت گل محمدی در شهرستان راور

محمدی فشارکی ضمن اشاره به برگزاری جلسات خدمات سفر تصریح کرد: دستگاه‌های مرتبط با حوزه گردشگری آمادگی کامل را برای پذیرایی از مسافران و گردشگران در ایام گل و گلاب در شهرستان کاشان دارند و از تمامی مردم و گردشگران داخلی و خارجی برای حضور در کاشان دعوت به عمل می‌آید.

انتهای پیام/801

دیگر خبرها

  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار از شالیزار‌های مازندران
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران